Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amors

L’obra Amors és fruit del projecte de creació pròpia i del treball conjunt entre la Regidoria d’Igualtat, Feminisme i LGTBI, i l’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

La peça teatral té l’objectiu d’esdevenir una acció de sensibilització en matèria de diversitat sexual i de gènere adreçada a tota la ciutadana. L’obra convida a reflexionar sobre els rols de gènere, la cisheteronormativitat, els valors, les creences, les identitats, els desitjos i plaers, i els imaginaris culturals en referència a les sexualitats. El projecte es va realitzar entre el 2019 i el 2021, i es va estrenar l’1, 2, 3 i 4 de juliol de 2021 a Can Boet, Mataró, en el marc del 28 de juny, Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBI.  Durant l'any 2022 i 2023, Amors se'n va de gira a diversos teatres de tot el territori català -Barcelona, Mataró i altres municpis-. Estigueu atentes a aquesta pàgina web i a les xarxes socials d'Igualtat, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Mataró. 

hr-lgtbi.png

Cartell Amors Minisite .png

Sinopsi argumental

Abans de marxar als Estats Units a estudiar, en Giorgio reuneix els seus amics en el que serà probablement l’últim sopar junts durant els pròxims dos anys. Al llarg de la nit, mengen, beuen, canten i, com solen fer sempre que es troben, airegen els anhels i els fracassos més íntims, a més d’algun secret molt ben guardat. La vetllada servirà també per reivindicar valors i creences i per reafirmar l’imaginari eròtic i les preferències sexuals de cadascú.

Fitxa tècnica

Duració 75 minuts

Públic Joves i persones adultes

Llengua Català. Possibilitat d’oferir l’espectacle en castellà

Col·loqui Al finalitzar l’obra hi ha la possibilitat de realitzar un col·loqui amb l’equip d’actrius i actors, i també d’una xerrada amb una persona experta en temes vinculats amb les diversitats sexuals i de gènere.

Equip Artístic

Text i direcció Pere Anglas

Ajudantia de direcció Minerva Prat

Intèrprets Pol Martínez, Clara Bellavista, David Pruna, Nerea Ferrer i Raquel Ayllón

Encàrrec música principal Clara Peya 

Direcció musical Nil Bofill

Disseny de llums Dani Gener                                     

Assessorament en diversitat sexual  i de gènere Abel Huete

Descarrega't aquí el dossier artístic de l'espectacle

Video promocional
Representacions