Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla de Mandat 2023-2027

Pla de Mandat 2023-2027


El Pla de Mandat 2023-2027 és el full de ruta de l’Ajuntament de Mataró per als quatre anys del mandat. Assenyala el rumb que el Govern municipal segueix per aconseguir els objectius plantejats al Pla d’Acció del Mataró Agenda Urbana 2030: una ciutat més pròspera, inclusiva, resilient, ecològica, saludable, intel·ligent i connectada. 

El document es basa en l'Acord de Govern “Sumem perquè guanyi Mataró”, signat el 17 de juny entre el PSC-CP i ECPM-ECG, on es fixen les prioritats del govern, i en els posteriors acords d’estabilitat pressupostària signats amb Junts i el Partit Popular. 

És, per tant, la suma de moltes voluntats amb un mateix propòsit: una ciutat preparada pel futur.
Acords d'estabilitat pressupostària

Consulta l'Acord PSC - Junts

Consulta l'Acord PSC - PP

Presentació Audiència Pública 2023

Consulta el document

Informació sobre al·legacions

Del 14 de novembre de 2023 al 4 de desembre de 2023

Més informació

Memòries de gestió

En els últims anys hem anat incorporant noves informacions públiques al web municipal, on ja s’hi pot consultar el Catàleg de Serveis de l’Ajuntament, el Pla d’Acció anual i el Seguiment dels projectes de millora. Ho hem incorporat d’acord amb la voluntat compartida amb tots els grups municipals per tal que l’Ajuntament de Mataró superi l’obligació legal definida per la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Memòries de gestió

Seguiment dels Pressupostos

Segueix els pressupostos


Logos